Start nu

LÆGEN BAG FIT for LIVET

Min rejse med vægttabsmedicin

Det handler ikke kun om vægttab. Varige livsstilsændringer forbedrer sundheden på lang sigt. Det er baseret på min personlige erfaring og viden om medicin.

Medicinen var en øjenåbner

Ud over det synlige vægttab har jeg opnået en fornyet energi og velvære, som jeg ikke havde forestillet mig. Det har ikke kun ændret mit eget liv, men også motiveret mig til at starte FIT for LIVET.

Fysisk frihed og selvtillid

I løbet af min rejse med et medicinsk vægttabsforløb har jeg oplevet utrolige forandringer både fysisk og mentalt. Disse forandringer har ikke kun påvirket mit vægttab, men har også ændret mit syn på mad og kostvaner.

De fysiske forandringer, der følger med vægttabet, har gjort en stor forskel i min dagligdag. Det er helt grundlæggende blevet nemmere at snøre mine snørebånd, at komme rundt og ikke mindst at være aktiv.

Jeg føler mig lettere og mere fleksibel i min krop, og det har givet mig en følelse af frihed og selvtillid. 

19 kilo lettere og nu normalvægtig

For mig handler det om livskvalitet her og nu, og prioriteringen af sundhed er det essentielle.

Jeg ønsker, at folk skal opleve den samme fornyede energi og velvære, som jeg har fået. Jeg har set, hvordan denne medicin kan ændre liv, og det motiverer mig til at dele min erfaring gennem FIT for LIVET.

Man kommer dog ikke uden om, at livsstilen og vanerne skal lægges om efter de klassiske metoder. Det vil sige sund og nærende kost, begrænset kalorieindtag og regelmæssig motion.

Derfor startede jeg FIT for LIVET

Efter at have fået erfaring med medicinen og oplevet utrolige resultater med vægttabsmedicinen, begyndte jeg at se, at der er mange mennesker derude, som har det på samme måde som jeg havde det.

De kæmper med vægtproblemer og ønsker at genvinde deres sundhed og livskvalitet. Det fik mig til at reflektere over min egen rejse og tænke på, hvordan jeg kunne dele min energi og oplevelse med folk, der kæmper med det samme.

Jeg var forundret over at høre nogle praktiserende lægers indstilling til denne form for medicin, og jeg kunne simpelthen ikke forstå, hvorfor de havde sådan en modstand mod det.

For mennesker, der virkelig kæmper med deres vægt og er i en situation, hvor de har brug for en løsning, følte jeg, at de fortjente muligheden for at få den samme oplevelse som jeg havde haft. 

Jeg ønsker at bryde barriererne og give folk muligheden for at opnå en ændring, der virkelig kan gøre en forskel på den lange bane.

Hvad har jeg lært?

En af de mest bemærkelsesværdige forandringer er mit forhold til mad. Før i tiden kunne jeg nemt spise en stor bøf på 200-250 gram, men i dag kan den samme mængde nærmest deles mellem min kone og mig.

Jeg har ændret mit forbrug og forsøger at undgå søde sager. Det betyder ikke, at jeg aldrig nyder en sød godbid, men jeg er blevet mere opmærksom på mængden og forsøger at minimere mit indtag, og ikke mindst hjælper det mig, når vi ikke har søde sager i hjemmet. 

Et af mine personlige mål er at begynde at spise mere grønt. Jeg har aldrig været den store salat-type, men jeg har sat mig et mål om at inkorporere flere grøntsager i mine kostvaner.

Samtidig prøver jeg at minimere mit indtag af hvidt brød. Det at tage medicinen har forpligtet mig til at ændre noget i min kost.

"Inden jeg startede mit medicinske vægttabsforløb, havde jeg flere bekymringer, som jeg set i bakspejlet ikke havde behøvet at være så nervøs for."