Start nu

Beretning fra uge 2

Her kommer en beretning fra min anden uge på vægttabsmedicin.

På nuværende tidspunkt er jeg stadig på dosis 0,25. Det skal siges jeg ikke er meget stor, så jeg har en forventning om at vægttabet kommer til at gå lidt langsomt for mig. På trods af dette har jeg alligevel tabt mig 3,3 kg siden jeg startede, hvilket jeg betragter som ok. Jeg er desuden glad for, at jeg stadigvæk ikke oplever bivirkninger af medicinen. 

Jeg oplever ikke den store sult, og ej heller cravings efter noget sødt. Hvis min familie spiser noget lækkert, tillader jeg mig selv at tage to skefulde Cheasy vanilje-skyr, en knust makron og lidt bær som en slags erstatning. 

Nu hvor jeg er i gang med min vægttabsrejse og arbejder hen imod mine mål, vil jeg gerne dele lidt mere om, hvad min typiske daglige kost ser ud. Det er altid interessant at få et indblik i, hvad andre spiser, når de er på vej mod en sundere livsstil. Så  her kommer en beskrivelse af mine måltider i løbet af dagen: 

Til morgenmad nyder jeg en skål græsk yoghurt med lidt honning og en håndfuld mysli, for at give min dag en god start. Det er en let og tilfredsstillende morgenmad, der giver mig energi til at tackle dagen. Når frokosttiden rammer, foretrækker jeg at spise et æg og nogle rejer. Det er en let og proteinrig kombi, der holder mig mæt og tilfreds samtidig med at den giver mig de nødvendige næringsstoffer. Til aftensmad vælger jeg at spise det samme som resten af min familie, men i mindre portioner. Det giver mig mulighed for at nyde fællesskabet ved at spise sammen med dem og samtidig kontrollere mine portioner, så jeg bevarer min balance og fortsætter med at opnå mine mål.

GÅ TILBAGE TIL CharlotteS PROFIL