Start nu

Mine gode råd

Jeg har samlet nogle af mine bedste råd, som jeg håber kan være til gavn for andre i lignende situationer, der ligesom mig er startet på et medicinsk vægttabsforløb. 

Opstart med medicinen
Først og fremmest vil jeg anbefale at se en instruktionsvideo om proceduren, før man begynder at tage injektionerne. På FITforLIVET’s hjemmeside kan du finde en video med Jesper Nygart, der guider dig igennem processen. Det er vigtigt at være fortrolig med selve pennen, så man undgår spild af de værdifulde dråber.

Motion
Motion kan være en udfordring på flere måder. Der er både fysiske og psykiske hindringer forbundet med at komme i gang. Det kan være svært at vise sin krop frem i svømmehallen, have modet til at træne i et fitnesscenter eller blot en stor udfordring at sætte sig op på cyklen.

Mit personlige råd er at starte med en gåtur. Du kan gå tidligt om morgenen, hvor der er roligt, eller senere på aftenen. Gå den samme rute i 14 dage og prøv at øge tempoet gradvist for dermed at gå hurtigere og hurtigere.

Mål din krop
Tag målinger på de samme steder hver gang og gør det eventuelt på samme dag, som du tager din injektion. På den måde kan du uge for uge holde øje med, hvordan dine målinger ændrer sig og se fremgangen.

Kost
Som jeg i mit sidste blogindlæg var inde på, synes jeg personligt at det er interessant at høre hvad andre, der også er på en vægttabsrejse, gør i forhold til kost. 

Min morgenmad består hver morgen af to spiseskefulde græsk yoghurt med honning og mysli. Det er rigt på protein og det holder en mæt hele morgen og formiddagen. Hvis jeg mod forventning oplever sult inden frokost, spiser jeg en gulerod, noget vandmelon, eller nogle bær som en let snack. 

Til frokost vælger jeg enten et æg med rejer eller et stykke rugbrød med smøreost og peberfrugter. Til aftensmad spiser jeg det samme som min familie, blot i mindre portioner, så jeg kan holde styr på mine kalorieindtag.

Ved at følge disse råd håber jeg, at du kan få en god start på vægttabsrejsen og opnå dine mål. Husk, at det er en individuel rejse, og at det er vigtigt at finde de strategier, der virker bedst for dig.

GÅ TILBAGE TIL CharlotteS PROFIL