Start nu

Mit første blogindlæg

Jeg har kæmpet med overvægt i alle mine år. Jeg kan huske tilbage på en skolegang, hvor jeg altid følte mig forkert. For stor. For klodset. Efter 4 børn og dertilhørende ekstra kilo på grund af graviditeterne, ramte vægten på et tidspunkt knap 136 kilo. Jeg skammede mig hver dag over hvordan jeg så ud, og jeg var så mega ked af altid at gå i det samme tøj. 

For 10 år siden fik jeg en gastric bypass operation og tabte 68 kilo. Jeg holdt vægten indtil for 1 år siden, hvor overgangsalderen kom bragende ind i mit liv. Inden jeg havde set mig om, havde jeg taget 14 kilo på.

Jeg er fysisk aktiv, løber og cykler og spiser qua min operation i forvejen ikke så meget. Nu har jeg valgt FIT for LIVET som vejleder, coach og samarbejdspartner og vigtigst af alt, som hjælper til at komme af med de 14 kilo igen.

For en uge siden startede jeg med vægttabsmedicin. Jeg startede på en dosis på 0,25 mg Wegovy, og jeg har ingen bivirkninger mærket. Jeg har allerede tabt 1 kilo. 

Hvis I har lyst til at følge min rejse, er I meget velkommen til at følge mig på Instagram, @charlottebugge eller Facebook, hvor I finder mig under mit fulde navn. 

Jeg glæder mig til at dele mere fra min rejse og fra min hverdag med jer alle.

GÅ TILBAGE TIL CharlotteS PROFIL