Start nu

Opfølgning på mit medicinske vægttab

Her kommer en opfølgning på mit medicinske vægttabsforløb. 

På nuværende tidspunkt er jeg på en dosis 1,0 mg, og jeg synes at det går stille og roligt fremad. Min vægt siger 63kg, mit blodtryk er normalt og jeg oplever ikke længere dyk i blodsukkeret. Jeg er spændt på, hvad mine blodprøver siger med hensyn til mit kolesteroltal, men jeg vil tro at det er på vej ned ha ha. 

I mit forløb har jeg ikke oplevet de store bivirkninger. Kun en smule kvalme og en enkelt gang med træg mave, men det er kureret med loppefrøskaller morgen og aften.

Jeg har desuden oplevet at vægten stod stille i lidt over en uge, men med ro i sindet gik jeg ikke i panik. Kroppen har brug for at indstille sig og for at undgå intern stress, er det for det bedste at jeg accepterer, at det bare er sådan det er lige nu. Efter 14 dage oplevede jeg at vægttabet kom tilbage igen. Ofte hænger det mentale sammen med et vægttab og ved ikke at føle sult – så er der stadig plads til at arbejde med den del.

GÅ TILBAGE TIL bettinaS PROFIL